CPH Admiral Hotel – Ett hotell i Köpenhamn city!

Nu kommer jag med bästa tipset för er som letar hotell i Köpenhamn city!

I torsdags begav jag mig till Copenhagen Fashion Week tillsammans med mina kära bloggkollegor ThessanAnna och Maria . Det var faktiskt första gången för mig att åka till Fashion Week så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Vi började med att checka in på CPH Admiral Hotel som är ett hotell i Köpenhamn city beläget i vackra Nyhavn. Älskar Nyhavn! Det är så mysigt att promenera med alla båtar och restauranger och så är det så nära till all shopping:-)

Hotellets mottagande var exemplariskt! Vi kom lite tidigare för att hinna med allt som vi hade planerat för dagen. På agendan stod bl.a. lunch, outfitsbilder, CIFF, modeshower, middag och drinkar mm. Fullspäckad dag med andra ord, så vi lämnade väskorna inne i Hotellets bagagerum. När vi kom tillbaka stod våra väskor redan på rummet tillsammans med en flaska bubbel. Den korkade vi såklart upp direkt medan vi förberedde oss för vår nästa modeshow på CPH Fashion Week. Anna och Maria bodde precis bredvid så de kom in till oss och “gjorde rummet osäkert”. Stämningen var på topp så att säga:-)

Rummen är helt nyrenoverade och det var verkligen enligt min smak. Jag gillar det moderna, stilrena och skandinaviska gällande inredning. Utsikten är också fantastisk; ut mot hamnen och havet. Badrummen är fräscha i färgskalan benvitt, grått och mässing.

På hotellet ligger restaurangen SALT och där ville vi såklart ta en cocktail innan vi begav oss till CFF i fredags, men de inte hade öppnat baren ännu när vi kom dit. Den öppnade först 13.00 (!) 🙂 Är man barnfri på Fashion Week så är man:-) Vi tog en drink på uteserveringen istället.

Vi blev så väl omhändertagna och älskade verkligen hotellet och de luftiga och moderna rummen.

-I samarbete med CPH Admiral Hotel-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.