Modeshower på CPHFW SS19

– CPHFW SS19-

Som jag skrivit om i tidigare inlägg så blev vi inbjudna till två modeshower, Heliot Emil och Saks Potts så jag åkte över med mina bloggkollegor ThessanAnna och Maria.

Det var minst sagt intressant att gå på Heliot Emils modeshow. Stilen är ju inte riktigt förenlig med min egen, men det var ändå riktigt häftigt att gå på showen. Vi åkte ut till en industrilokal ute i ingenstans. Vi var nog de mest pryda personerna där:-) Showen var försenad så alla fick stå ute i gassande sol och vänta. Vi blev inbjuda till showen som bloggare och fick sittplats (tack gode gud) då det var riktigt hett. Modet på catwalken tyckte jag kändes som en mix av sportmode och arbetskläder, med en touch av känslan man får när man tittar på Tv-serien Dexter. Lite skrämmande. Hmmm:-)

Den andra showen var Saks Potts och även slutshowen för hela Fashion Week, så det var riktigt god stämning. Innan showen drack vi lite bubbel på hotellet. När vi kom ur taxin stod det massor av folk och väntade på att dörrarna skulle öppnas. Då heliot Emil showen var ca 45 min försenad så kom vi nästan strax innan showen skulle börja. Trots detta fick vi vänta en timme. Det gjorde iof inget eftersom vi passade på att njuta av stämningen utanför. Smattrandet från kamerorna var påtagligt:-)

Saks Potts showen var lite mer i vår smak. Det såg man tydligt på folket som var där med. Massor av Fashionistas!

När showen var slut så ville vi ta lite bilder, men det var nästan för mörkt.

Efter showen satte vi oss för att äta middag. Jag var bokstavligen helt slut vid midnatt. Småbarnslivet…. 🙂 jag och Thessan skulle ta vår första sovmorgon, men istället ställde vi klockan på 07.00 och gick upp mer utvilade än någonsin:-)

Efter en god frukost på hotellet åkte vi till slutstationen CIFF. Det finns så otroligt många märken med fantastiska kläder, nästan lite överväldigande att gå där. Nästa gång ska vi ha mer tid för detta. Tack för den här gången CPHFW SS19 var riktigt trevlig!

En del av bilderna är lånade av Thessan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.