En perfekt jumpsuit till festsäsongen!

-En perfekt jumpsuit publicerat i samarbete med Lindex

Både älskar och blir stressad av december månad. Det är massor av roligt som händer, men samtidigt har man svårt att hinna med allt. Nu med två barn känns det som att alla jultraditioner blir ännu viktigare. Som förälder vill man ju att barnen ska längta till de högtider vi har. Jag som i grunden är lite av en perfektionist har därmed mycket att stå i just nu:-) Om jag gör något vill jag ju helst gå all in, även om jag inser mina begränsningar med det. Försöker intala mig själv att det går bra även om man inte gör allt 100%.

Med detta sagt så är det MINST en fest som de flesta ändå ska hitta festkläder till, dvs nyår. Jag hittade den här ursnygga jumpsuiten och smokingkavajen under festkläder på Lindex (klick). Att ha en smokingkavaj när det är fest är helt rätt även för oss kvinnor. Smokingkavajen är ett basplagg att ha i garderoben. Den kan även stylas till ett par stuprörsbyxor och klackar och vipps är man klar för festen.

Jag tycker det är så stilrent att ha en svart jumpsuit. Ofta ser man slankare ut i svart och dessutom gillar jag svarta outfits när jag ska på fest.  Den här jumpsuiten har raka ben, vilket jag tycker jag passar bäst i. Det gör att benen ser långa ut. Bandet framhäver midjan snyggt. Materialet är så skönt och ger en extra festkänsla eftersom det är ribbat. Jag stylade med ett par glittriga skor och väska.

Vi skulle iväg på en middagsbjudning och passade på att ta lite bilder på väg dit.Körde en lång kappa till. Den här outfiten är väldigt bekväm och skulle nästan vilja ha på den när jag är hemma med:-)

Foto Aleksjj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.