Familjehotell på Gran Canaria i Bahia Feliz

Som ni vet älskar jag äventyrsresor där man tar det lite som det kommer; bokar hotell på plats, reser runt etc. Den här gången bokade vi ett Familjehotell med All inclusive. Ganska stor skillnad än det jag är van vid:-)

Det mest familjevänliga området på Gran Canaria är Baiha Feliz. Vi tittade på en hel del olika hotell, men bokade tillslut på Hotell Orquidea som är ett familjehotell på Gran Canaria i Bahia Feliz. Vi valde ett rum med havsutsikt och det var verkligen värt de extra slantarna. Hotellet ligger precis vid havet och vårt rum är på 9e våningen så vi ser ut över palmerna ut över poolområdet och havet. Just nu i skrivande stund sitter jag i sängen och tittar ut på  stjärnhimmeln. Så fint.

På hotellet finns två olika barnpooler, en för bebisar ca 15 cm djupt och en med rutchkana som är ca 50 cm djup. Bebispoolen har solskydd. Detta är verkligen guld när man reser med två knoddar under tre år. Adrian älskar bebispolen och springer omkring där och plaskar och leker. Nicolas älskar både bebispoolen och den för lite äldre barn.

Finns även en strand precis nedanför poolområdet som vi besöker varje dag där barnen leker i sanden.

Just det, sen har de även ett litet område där de sprutar vatten. Adrian tyckte det var sååå kul. det är väldigt halksäkert, men man får vara försiktig om barnen springer ut därifrån för där blir det väldigt halt. Jag fångade Adrian precis innan han höll på att slå huvudet i den hårda marken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.