Gravidfotografering v 38

Jag tycker det är otroligt viktigt att fotografera betydelsefulla tidpunkter i livet. Då jag var gravid med Aleks och min lille Nico var en sådan tidpunkt. Vi tar många bilder själva, men nu ville vi ta gravidbilder med en professionell fotograf. Vi bokade en plåtning med fotograf Dennis Bärlund från Malmö som är riktigt grym!  Han fotar bl.a. även för Aleks stilguide Aleksjj.com. Ja, bilderna talar ju för sig själva! Han jobbar i team tillsammans med sin sambo Mia Andersson vid den här typen av fotografering för få bästa möjliga kompensation och ljussättning av bilden. Spana in hans verk på instagram här och hemsida här.

Samtliga bilder är tagna med naturligt ljus, vilket en av Dennis absoluta styrkor skulle jag säga. Ljussättning är a och o när man tar bilder så det är viktigt att välja en fotograf som förstår sig på och kan det.

003_gravidfoto_dennisbarlund_low 004_gravidfoto_dennisbarlund_low 005_gravidfoto_dennisbarlund_low 006_gravidfoto_dennisbarlund_low 007_gravidfoto_dennisbarlund_low 008_gravidfoto_dennisbarlund_low 012_gravidfoto_dennisbarlund_low 014_gravidfoto_dennisbarlund_low 015_gravidfoto_dennisbarlund_low 016_gravidfoto_dennisbarlund_low 019_gravidfoto_dennisbarlund_low 020_gravidfoto_dennisbarlund_low 021_gravidfoto_dennisbarlund_low 023_gravidfoto_dennisbarlund_low 025_gravidfoto_dennisbarlund_low 028_gravidfoto_dennisbarlund_low 030_gravidfoto_dennisbarlund_low 033_gravidfoto_dennisbarlund_low

Missa inte att följa lille Nico på instagram: NJ Attired för inspiration gällande inredning och mode för pojkar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.