Outfit of the day

Det är första advent och jag har absolut inte hunnit dekorera ännu!! Vi har enbart fått upp julstjärnor och en adventsljusstake. Blev en ny ljusstake från Klong. Ursnygg är den! Bilder kommer senare:-) Trodde jag skulle ha massor av tid som mammaledig, men icke! Dagarna flyger i väg! Idag har jag och Thessan haft fullt upp hela dagen med massor av planering inför 2017. Passa på att spana in hennes blogg här.

I vilket fall så har min kappa kommit som jag beställde från Other Stories. Se här om du är sugen på att köpa. Själv är jag supernöjd:-)  Har en tunn jacka under nu när det börjar bli lite kallare, vilket funkar riktigt bra!

Outfit, coat, camel coat, other stories coats, kappa, lång kappa Outfit, coat, camel coat, other stories coats, kappa, lång kappa-4 Outfit, coat, camel coat, other stories coats, kappa, lång kappa-2 Outfit, coat, camel coat, other stories coats, kappa, lång kappa-5Foto: Aleksjj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.