HONEY I'M HOME!

Salongen Honey I’m home bjöd in till exklusivt event för produktlanseringen av Oribe i Sverige. Först ut blev Malmö! Oribe grundades år 2008 av den erkända hårstylisten Oribe Canales som har gjort flertal visningar och kampanjer på internationell toppnivå. Oribes tekniker Maria berättade om produkterna som blivit mycket uppmärksammade i Sverige.

Självklart fanns bubbel på plats och flertalet stylister som gav oss individuella råd.

Det jag är i behov av att förbättra med mitt hår är att dels få bort de frissiga småhåren som envisas med att komma fram när jag burrar upp mitt hår. Jag vill ha volym och även snygga lockar. Dessutom vill jag kunna dra en hand genom håret utan att fastna i en massa hårstylingprodukter som t.ex. volympuder. Sist men inte minst vill jag att mitt hår ser mer välmående (bli av med det torra trista).

Jag fick några riktigt bra tips som kan passa mitt hår av stylisten Sebastian på Honey I´m Home. Kan tänkas att jag går tillbaka och får en full styling inför någon festlighet! Mina Lillatorgbloggkollegor Thessan och Louise och även Vicky från Malmö Life, för att nämna några, deltog även de på kvällens event!

IMG_6441IMG_6443Screenshot 2015-04-20 21.17.42Screenshot 2015-04-20 21.18.39IMG_6446IMG_6456 IMG_6459 IMG_6464 IMG_6467 IMG_6471 IMG_6475 IMG_6481 IMG_6484 IMG_6486

One comment on “HONEY I'M HOME!

  1. snyggt! snr bild från dig till bloggen sen 🙂 Länkar såklart.
    ha en fin kväll!
    http://vicktoria.malmolife.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.