Höstoutfit: En härlig höstkappa med matchande accessoarer

-Inlägget publiceras i samarbete med MQ

I måndags var jag och Thessan ute och fotograferade varsin outfit som vi stylat från MQ. Det var riktigt blåsigt och barnen var inte helt medgörliga, men de satt ändå någorlunda tålmodigt och tittade på oss tokiga mammor i varsin vagn:-)

Jag tycker det är underbart med olika årstider, så länge de är utmärkande. Vi har ju haft en fantastisk sommar och nu skiftar det över till höst med alla härliga höstträd. Det jag älskar med hösten rent outfitmässigt är att man kan ha lager på lager, en snygg höstkappa och mysiga halsdukar. Det finns så många accessoarer som man kan leka med. I den här outfiten har jag tagit till vara på detta.

 

Jag var ute efter en trendig, men bekväm höstoutfit och som håller långsiktigt. Valde därför att köra på en grå basfärg i olika nyanser på byxor och tröja. Det är enkelt att styla till andra plagg sedan. Culottebyxan har hängt med ett tag nu. Nu till hösten kan man styla dem med ett par strumpboots/boots eller stövlar. Byxorna jag har på mig är från MQ’s märke Dobber och passar både till kontoret och till vardags. Den strukturstickade tröjan ger värme i det blåsiga Skåne och vad är mysigare nu i höst och vinter än varma gosiga tröjor? Den jag har på mig är i ljusgrå och är från MQ’s egna märke STOCKH LM.

Accentfärgen blev roströd som inger en stark höstig känsla hos mig. Den röda färgen återfinns både i höstkappa, handskar och halsduk. Det faktum att kappan är rutig gör den till en riktig ‘eye catcher’. Jag älskar den traditionella stilen, men med en touch:-) Personligen tycker jag att det är fint att man plockar upp de röda tonerna i kappan genom att ha accessoarer i liknande färgton. Nu till hösten blir det så snyggt! Kappan hittar ni här (klick), halsduken hittar ni här (klick) och handskarna här (klick).

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.