Julpynt och bordsdekoration som ökar mysfaktorn

Det här är en jättefin detalj att ha på julbordet. Jag blev själv inspirerad av min fina vän Hanna som hade ordnat så trevligt när vi var på middag för ett år sedan hos henne. Brickan är från Svenskt Tenn och vaserna från Lagerhause.

Jag brukar lägga granris och kottar ovanpå vår kamin. Blir supermysigt:-)

Nu är jag i full gång och spanar efter nya juldekorationer. Ska passa på att dras med i hetsen kring Black Week. Tipsar er om jag hittar bra grejer.

För er som gillar designgrejer kan jag rekommendera att spana in den här sidan. Det är så enkelt att navigera då de delat upp Julpyntet i olika kategorier: Julnyheter (klick), Julklappstips (klick), Festligheter (klick), Ljusstakar & lyktor (klick), Advent (klick)Julbak (klick), Julbelysning (klick), Julstjärnor (klick), Ljusslingor (klick), Juldekoration (klick), Till julgranen (klick).

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.