Snyggaste jackorna med fuskpäls på kampanj under Black Week

-Fuskpäls Black Week-

Jag är väldigt sugen på en jacka eller kappa med fuskpäls eller faux fur som det också kallas. Jag har tagit fram några riktigt snygga som jag listar i inlägget nedan, en del är just nu under Black Week till 25%. Det är snyggt med både låga och korta kappor.

Först ut är denna camelkappan med faux fur. För den som gillar den klassiska looken. Jag gillar den här stilen sååå mycket. Ni hittar den här (klick). Den här kappan är just nu på kampanj och kan köpas för 494 kr. Pälsen är avtagbar.

Jag är själv lite sugen på en fuskpäls likt den nedan. Har ingen sådan och vet iofs inte heller om jag skulle passa i en. Den är såå läcker:-) Den finns i olika färger: Beige, grön, svart och wine. Även denna är just nu på kampanj och går att köpas för 599kr. Ni hittar den här (klick).

Sen har vi den återkommande Aviator Jackan. Den har hängt med ett tag, men är ju sååå snygg! Även denna har detaljer av fuskpäls. Ni hittar den här (klick).

Hur gosigt skulle det inte vara med en lång faux fur? Nedan har vi två olika. Den svarta hittar ni här (klick) och är på kampanj till 1619 kr under Black Week. Även den bruna är på kampanj och kostar nu 974 kr. Ni hittar den här (klick). Spana in bilderna på hemsidan. Så snygga. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.