Klädhängare till barnrummet

Den här klädhängaren skaffade jag för någon vecka sedan. Jag stod och valde mellan typiska barnkrokar och denna designkroken. Tillslut blev det denna då jag tycker den passar så bra in i stilen. Detta är inte en klädhängare till barnrum egentligen, utan passar lika bra att ha i ett kapprum. Ni hittar klädhängaren här (klick).

Nu känner jag att barnen sovrum arta sig. De stora möblerna är på plats. Det som återstår är en byrå, nattbord och någon bokhylla. Ovanför byrån tänkte jag hänga en stång där en del av barnens kläder ska hänga. Har även några lampor och inredningsdetaljer som ska hängas upp.

Sedan måste jag ta tag i lekrummet ordentligt. Håller på med skrivbordshörnan just nu, men sedan är det ju restan av rummet som just nu int alls är som jag tänk:-)

Spana in mitt tidigare inlägg av barnens sovrum här (klick). Vi valde att köra en säng på golvet utan ben till Nicolas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.