MINERALSMINK | SKÖNHET

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har äntligen hittat ett skönhetsmärke som som har produkter som som jag gillar, både gällande återfuktning och nu även smink. Det är viktigt att produkterna jag använder är skonsamma mot huden och att de är anpassade för känslig hy.

Se inlägg: Hudvård för rosaceahy! för att läsa om de hudvårdsprodukter jag just nu använder från Estelle & Thild.

Jag som har rosacea måste tänka på vilket smink jag använder så att huden kan andas. Därför använder jag enbart mineralsmink för huden. Läppbalsamet nedan använder jag varje dag och ger så bra med fukt och ursnygg färg. Det är lent mot läpparna och smakar inte äckligt som många andra läppbalsam kan göra. Sminkborsten är oerhört len mot huden. Kan bara rekommendera! Sen gillar jag att det är ett svenskt företag med snygg design:-)

BIOMINERAL HEALTHY GLOW SUN POWDER | SUNPOWDER BRUSHVOLYME MASCARA | LIP BALM | CREAM LIPSTICK |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.