Mission "groupie med selfiestick"

Dubrovnik är fullkomligt perfekt! Underbart vacker stad, med små mysiga gränder och restauranger. I anslutning till gamla stan (som är stadens hjärta) ligger även en liten hamn, med båtar som man kan ta ut till alla små öar runt omkring staden. Hade absolut kunnat tänka mig att åka hit igen med både vänner och med mannen på en romantisk resa. Kan absolut rekommenderas som destination för en möhippa/svensexa.

Istället för att ta in på hotell hyrde vi en riktigt fin tvåvåningslägenhet 400 m från stranden och gamla stan via Airbnb. Ett bra val om man är några stycken och vill bo tillsammans, vilket vi ville. Lägenheten var extremt modern, med tre toaletter (bra när man är fem tjejer) och en underbar terass med utsikt över havet. Lägenheten hade i princip allt man behöver.

IMG_0551 IMG_0580 IMG_0594 IMG_0595 IMG_0725

Vi besökte Banje beach och deras omtalade East West beach club. Dajana fick massor av roliga uppdrag! En utmaning gick ut på att ta tre olika Groupies med en selfiestick! Kravet var att det minst skulle vara två personer förutom Dajana i varje bild.  Samtliga personer som Dajana frågade ställde upp! Hur roligt uppdrag som helst (för oss i alla fall).

IMG_0551

East West beach club’s specialitet är goda drinkar, snarare än matställe.

IMG_0753 IMG_0740

Vi lyckades även bli inbjuda till ett bröllop i Grekland den 5 november 2016 av ett mycket trevligt par som vi träffade på gatan två dagar i rad. Vi får se om ett år om de menade allvar med sin inbjudan, de verkade extremt seriösa:-)

IMG_0971

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.