Mission "ta över baren"

På kvällen besökte restaurang Dalmatino, en restaurang med kroatiskt kök. Vi fick uppleva den hårda vägen att man ska välja restaurang med omsorg i Dubrovnik. Undvik turisthaken med bilder på menyn!

IMG_0768 IMG_0769 IMG_0774 IMG_0775 IMG_0786 IMG_0792 IMG_0802

Sedan begav vi oss ut i natten för att undersöka det kroatiska nattlivet. Då Dajana klarat alla våra kluriga uppdrag utan att blinka hitintills (!), beslutade vi oss för att höja ribban lite! Ett uppdrag gick ut på att Dajana skulle ta över baren och arbeta som bartender! Tyvärr var inte heller detta uppdrag något som stoppade Dajana. Hon begav sig med raska steg mot baren och då bartendern inte kunde släppa in henne bakom baren utan ägarens tillstånd, gick Dajana direkt till ägaren av klubben som var på plats. Vips så var det klart!

IMG_0675 IMG_0811 IMG_0718

Förutom East West Beach club besökte vi även en kroatisk Lounge bar vid namn Culto som ligger ca 5 minuter med taxi utanför gamla stan. Detta ställe var fyllt med lokalbefolkningen och vi njöt av kroatisk partymusik hela kvällen. Rekommenderas för er som vill uppleva Dubrovnik lite mer genuint!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.