MÖNSTER PÅ MÖNSTER

Inlägget innehåller annonslänkar

Foto: Aleksjj

Hur snyggt är det inte med mönster mot mönster, dvs en hel outfit där man matchar samma mönster. Jag tycker det är så fint och kan inte få nog av det! Outfiten är tvådelad och består av en kjol och en blus. Personligen tycker jag det är så stilfullt att matcha med ett par stövlar och ett skärp i midjan, men det finns ju massor av stylingmöjligheter. Till exempel kan man ju styla blus och kjol för sig. Ett par snygga stövlar bör man ha i skogarderoben. Jag är övertygad om att det här modet med stövlar håller i sig ett tag. Jag var själv lite tveksam till att ha ett par stövlar till byxor tidigare, men nu är jag såld. Har redan haft stövlar till ett par dressade byxor och kavaj på jobbet.

Skärpet har jag haft länge i garderoben, men om jag skulle skaffa ett nytt hade jag helt klart stylat med något av skärpen på länken nedan. Shoppa outfiten genom länkarna.

KJOL | BLUS | STÖVLAR | VÄSKA | SKÄRP

KJOL | BLUSSTÖVLAR | VÄSKA | SKÄRP

Det här är ett designsamarbete som HM har med Richard Allan. Riktigt trevliga plagg. Har redan införskaffat två outfits från det hans kolektion tillsammans med HM. Spana in den andra outfiten HÄR.

Ha en fin kväll!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.