MOOD BOARD KÖK | INREDNING

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Hejsan,

I helgen målade vi om i köket och hallen (kommer visa er resultatet inom kort). Jag har länge funderat på att ha en väggfärg i sand beige i köket. Det kommer göra att vår befintliga hylla poppar mer. Det jag tänkt mig är jordnära kulörer med en färgkombination i sand beige, vit och valnöt. Se moodboard kök nedan.

FÄRG | HYLLA (TIPS nu 12 %) | THE FRAME | DESIGNSTOL

I hyllan kommer jag ha serviser, vaser, porslin etc. Bredvid hyllan tänker jag att vi eventuellt ska ha en The Frame med en träram för att kunna titta på nyheterna medan man lagar mat eller äter frukost. Sedan är jag lite sugen på att hitta en riktigt trevlig designstol som en inredningsdetalj. Vi får se vad det resulterar i:-)

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.