Ny resa bokad!:-)

Nu har vi bokat en liten resa. Vi tänker att detta får bli den enda resan utomlands i sommar eftersom vi rest ganska mycket under våren och sedan ska vi göra utflykter och miniresor inom Sverige. Vi får ju hoppas att vi får en fin sommar i år med, även om det inte verkar så just nu.

I vilket fall så kommer vi att bege oss till Serbien och njuta av den underbara naturen där. Vi kommer även att köra runt och besöka olika platser i närheten av där Aleks har släkt. Serbien är verkligen ett underskattat resmål. Det är superbilligt där och finns massor av pärlor att besöka. Uppdaterar bloggen. Vi kommer bl.a åka till en stor djurpark och vattenland. När jag bokar resor brukar jag allt scanna av var jag kan hitta bästa flygrutt till bästa pris via den här sajten (klick). Där hittar man även direktflyg till Serbien:-)

Nu håller jag på att planera lite vad barnen och jag behöver ha med oss gällande sommarkläder. Ska hem och göra en garderobsrensning i barnens garderob. De växer som tusan så det finns ned all säkerhet kläder som inte passar längre. Dags att fylla på med massor av somriga plagg.

Foto: Aleksjj (bilderna tog vi när vi var på Gran Canaria i mars i år).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.