Proteinpannkakor på banan & jordnötssmör

Först och främst har jag en fantastisk kod till er på hela 15% på ett helt köp hos Kökets Favoriter, så om ni funderat på att klicka hem något fint till era kök så passa på. Ange koden: INF15. Koden gäller den 13 juni – 16 juni. 

Jag har bl.a. en superfin Iittala Mariskål som är jättebra att använda som serverigsskål för keso i det här fallet:-) Se bild.

Nedan delar jag med mig av ett recept på proteinpannkakor. Ett väldigt bra alternativ till vanliga pannkakor. Jag gillar ju att laga snabba och enkla rätter. Detta är busenkelt att göra. Speciellt när man har en banan som börjar bli lite tråkig är det perfekt att slänga ner den i smeten.

Ca 4 proteinpannkakor:
5 ägg
1 banan
1 msk jordnötssmör

Tillbehör
Keso, Honung, Ananas, Melon

Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en mixer. Mixa till en jämn smet. Grädda på medelhög värme. Voila! Klart på 15 min!

Här får ni mer  matinspiration och tips på snabba och enkla recept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.