Hudföryngring med Dermapen Microneedling Malmö

I fredags var jag på min tredje behandling med Dermapen Microneedling hos Sofie på Studio Sofie.

Tänkte att det kan vara kul för er att se lite mer av behandlingen, har därför lagt upp stories på instagram. De ligger under sparade händelser Microneedling.

Först rengörs och desinfekteras huden. Allt smink måste bort. När detta är klart så för man dermapen över de områden som ska behandlas. Jag behandlar ansikte och hals. Det är lite lite obehagligt när man behandlar området vid ögonen. Annars är det överkomligt. Det tar bara ca 10 min.

När behandlingen är klar lägger Sofie en lugnande mask i ca 20 min. Hemma är det sedan viktigt att man tänker på hygienen och tvättar och återfuktar huden. Viktigt är även att man inte sminkar sig inom 24 timmar.

Jag fick även med en hudföryngrande kräm av Sofie som ska vara perfekt nu när huden håller på att läka och förnya sig. Det kan huden göra upp mot 30 dagar efter behandlingen. Denna har jag precis börjat applicera. Jag har ju Rosacea och ska egentligen inte använda den typen av produkter, men Sofie menade att denna skulle funka även för mig. Jag testade först på en lite yta och fick ingen reaktion. Nu får vi hoppas på resultat:-)

De första dagarna efter behandlingen är man lite röd, men tycker redan att min hy har mer lyster och att rodnaden från min Rosacea dämpats. I mina tidigare inlägg beskriver jag processen ingående. Spana in inläggen Dermapen och Microneedling.

När jag genomfört hela behandlingen till tänkte jag att jag skulle visa er utvecklingen från hur hyn såg ut när jag började och hur den förbättrats. Jag gör denna behandlingen tillsammans med en toxinbehandling. Min målsättning är att förebygga och föryngra, på ett naturligt sätt. Se inlägg om Toxin.

I vilket fall så får ni spana in mina stories på instagram för att se Sofie in action:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.