Permanent hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser

Nu har jag varit på mitt tredje besök hos Jasmina på Wiberg Laserkliniken för hårborttagning med laser. Jag håller på att ta bort mitt hår permanent på ben och i armhålor.

Redan efter enbart två behandlingar börjar jag märka skillnad. Det växer inte ut lika mycket hår som tidigare och inte lika snabbt. Tidigare när jag rakade benen så hade jag stubb redan nästa dag. Nu kan det gå flera dagar och dessutom är håret mjukt och sticks inte. Även under armarna kan det gå flera dagar utan att jag behöver raka mig! Det är så värt det att göra behandlingen!!

Perfekt nu inför alla dagar vid poolen att inte behöva raka sig lika ofta och tänk på sikt att slippa det helt. Den här behandlingen kan man göra mitt i sommaren. Man behöver inte ta hänsyn till att man är solbrun. Jag har skrivit om detta i mina tidigare inlägg. Det har att göra med vilken typ av metod behandlaren använder. Kan därför rekommendera er att gå till Jasmina då hon använder en riktig laser där man inte behöver oroa sig för om man är solbrun eller om man ska åka på solsemester kort efter behandlingen.

Spana in mina tidigare inlägg om permanent hårborttagning med laser HÄR och HÄR.

Är så glad att jag tagit tag i detta och gör detta för mig själv. Tänk så mycket jobb man slipper med att raka sig! Det går att behandla alla delar på kroppen så kommer med största sannolikhet att fortsätta med andra kroppsdelar när jag är klar med dessa områden.

På hemsidan Wiberg Laserkliniken kan ni kolla alla behandlingar och områden samt priser. Kliniken ligger i hjärtat av Malmö på Gustav Adolfs Torg. På stories på instagram kan ni se videos från behandlingen. Det gör inte alls ont!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.