PROFHILO ANDRA INJEKTIONEN | SKÖNHET

Nu har jag varit på min andra injektion av behandlingen profhilo hos STUDIO SOFIE. Man gör behandlingen i två steg, sedan tar det ca fyra veckor innan man ser fullt resultat. Ska bli så spännande:-) Den här behandlingen stramar upp ansiktet och är en behandling för hud som tappat sin elasticitet och fasthet. med dessa injektionerna med en sorts fillers som sprider sig i hudvävnaden så återfår spänst och suddar ut linjer. Läs mer i mitt inlägg: PROFHILO MALMÖ | HUDFÖRYNGRING| SKÖNHET

Nedan ser ni en bild tagen direkt efter behandlingen. Min upplevelse är att jag återfått en del spänst redan.

Nu är det bara att vänta i fyra veckor. Jag och Sofie ska ta bilder i januari och stämma av:-)

Ha en fin dag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.