Sensommar Office look

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Nu är det full rulle på jobbet. Älskar verkligen när man har roliga saker att göra på jobbet. Idag har jag och en kollega en planeringsdag för resterande del av 2019 och även 2020. Vi har massor av spännande på gång som jag delvis kommer att kunna dela med mig om på bloggen.  I alla fall gällande event och nätverksträffar och annat smått och gott.

Fördelen med mitt jobb är att jag kan styra mitt schema helt själv. Det är nästan ett måste nu när det drar igång med hämtning och lämning på förskolan. Från och med nästa vecka börjar Aleks att jobba igen efter att ha varit pappaledig. Så då är även Aleks och jag inne i den karusellen:-)

Ska bli intressant och se hur vi får ihop det, men tänker att vi helst vill hämta barnen vid 16.00. Någon dag i veckan tänker vi att Baba (farmor) kan hämta kl 15.00.

Nedan hittar ni info om looken. En perfekt sensommar office look om man byter sandalerna mot ett par pumps. Läs även mitt inlägg: Styla looken med en italiensk scarf. Personligen älskar jag vita blusar och skjortor. De går att matcha med allt. Speciellt trevligt tycker jag de med små detaljer, som på den här blusen. Ärmarna ger en extra lyxig detalj till helheten.

SCARF | BLUS | BYXOR | SANDALER (NU PÅ REA) | SOLGLASÖGON | VÄSKA

Foto: Aleksjj

– Sensommar Office look –

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.