Dermapen 4 Microneedling Malmö – Lund

-Dermapen 4 Microneedling Malmö – Lund-

Nu har jag varit på ytterligare en behandling med Dermapen 4 Microneedling hos Sofie på Studio Sofie. Det här var min fjärde behandling och tanken är att vi ska köra sex behandlingar ganska tätt inpå (8 veckors mellanrum). När den kuren är klar så kommer vi att göra behandlingen två gånger om året i syfte att underhålla och förebygga. I kombination med denna behandling har jag även börjat med toxin hos Studio Sofie. Läs mer om behandlingen och vilka områden jag behandlar HÄR.

Det resultat jag nu kan se är att mina fina linjer vid ögonen nästintill är obefintliga. Med Dermapen 4 kommer behandlaren åt området kring ögonen, läppar, näsa, vilket inte är möjligt med de äldre varianterna. Min hy har också mycket mer lyster än när jag började och känns överlag mer fräsch och jämn. Dessutom känns min hy inte lika torr längre som den gjort innan, vilket märks när jag applicerar smink om inget annat. Det kan ju bero på att huden genom behandlingen reparerar sig och förnyas och produktionen av kollagen och elastin ökar. Även det röda från min rosacea upplever jag minskar efter att jag varit på den här behandlingen, vilket är så nice.

Läs mina tidigare inlägg där jag beskriver processen mer utförligt BEHANDLING 1, BEHANDLING 2 och BEHANDLING 3.

Jag behöver fortsatt behandla mina ärrbildningar. Mina ärrbildningar kanske inte kommer att försvinna helt, men kan klart bli mindre synliga allt eftersom huden förnyar sig. Detta informerade Sofie mig om redan innan vi började första behandlingen och beror på hur djupa ärren är. Visste ni förresten att en förbättring av huden sker de följande ca 6-12 månaderna efter behandlingen. Ganska kul att veta att min hud jobbar för mig medan jag sitter här och skriver:-)

På nedan bilder har Sofie sminkat av min hud.

En lugnande 3d mask läggs på ansiktet efter behandlingen  för att lugna huden.

Till er som tycker Dermapen gör ont
Det är en hel del som skrivit till mig och frågat om hur jag upplever behandlingen och en del av er har sagt att det gör så ont eller att ni hört andra berätta om att det gör ont. Jag skulle vilja säga att Dermapen 4 mer eller mindre är smärtfri och till skillnad från andra pennor på marknaden behövs ingen lokalbedövning av huden. Som jag skrivit i tidigare inlägg är det inte en skön behandling som jag längtar efter, men det gör inte ont. Lite obehagligt är det när vi behandlar nära ögat, men annars är det lugnt! Säkerställ att er behandlare har Dermapen 4 eller besök Studio Sofie om ni bor i Malmö/Lund området.

Ha en fin dag:-)

Dermapen 4 Microneedling Malmö

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.