Skräddarsydd skjorta med manschetter för kvinnor på Malmö Trunkshow

-Skräddarsydd skjorta för kvinnor-

Aleks styrde upp en grym Trunkshow för män i Malmö förra helgen. Är man man, gillar klassiskt herrmode och kvalitet ska man definitivt bege sig till nästa Trunkshow. Säg till era män att gå dit och passa på att kika lite själva. Det finns nämligen lite godsaker för oss kvinnor med. Jag och min bloggkollega Anna blev introducerade till Shirtonomy, som gör skräddarsydda skjortor för både män och kvinnor. Perfekt plagg att ha både till vardags och på jobbet.

Nedan står jag och fotograferar en knapp:-)

Jag beställde en skjorta i denim med manschetter. Spana in färgen här (klick). Som ni kanske vet gillar jag att ha manschetteknappar. Har tagit fram ett par egna fjärilar tillsammans med en guldsmed som är lite mer feminina än herrarnas motsvarigheter. De ska jag passa på att använda med den här skjortan. Det är inte på många ställen man hittar skjortor med manschetter för kvinnor, men Shirtonomy är ett ställe:-)

Då jag gillar att ha manschetten nervikt (så att skjortärmen täcker en del av handen, tog vi speciella mått för detta. Valde vita/transperanta knappar och gömda sömmar.

Anna väljer krage till sin skjorta nedan.

Tobias tog måtten på plats. Vi diskuterade hur jag tänkte använda skjortan. Ska det vara boyfriend fit? Ska den vara nerstoppad i byxor? Vill jag även kunna använda skjortan utanför byxor? Det är många val och så kul! Ska bli så spännande att få hem och styla skjortan. Har redan en ide om hur jag ska bära den:-)

Nedan måttar vi upp. Vi utgår från några olika skjortor.

Anna syr också upp en med med en annan stil. Spana in hennes blogg med här (klick)🙂

Fotografi: Dennis Bärlund

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.