Ute på banan!

Dag fyra fick vi äntligen testa på hur det är att spela golf på riktigt ute på golfbanan. Jag briljerade (enligt mig själv) på första hålet! Tänk att enbart ha haft 3 lektioner, utan övning emellan, och sedan gå ut och spela (allt på samma vecka)! Ganska mycket information som ska smältas, men lyckade på 6 slag:-) Andra hålet gick det OK, sen gick det dock utför! Det var riktigt kul att se min kollega Schotten ha ner bollen i vattnet på andra hålet:-) Det var lite hets ute på banan då vi båda är tävlingsmänniskor! Men måste nog ändå säga att vi är på samma nivå, vilket är bra för annars är det nog ganska trist att spela tillsammans.

Nu ska jag bara ta tag i att lära mig teorin. Tydligen får man inte hetsa och räkna slag ute på banan medan spel pågår… det fick jag lära mig den hårda vägen av coachen när jag hetsade Schotten lite:-)

FullSizeRender 5 FullSizeRender 4 FullSizeRender FullSizeRender 3 FullSizeRender 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.