Vårkappa i beiga toner

I samarbete med MQ

Nu vill jag lägga alla vinterplagg på hyllan och plocka fram vårgarderoben. I vår kommer jag att klä mig i beiga toner. Det är riktigt snygg att styla olika beiga toner, dvs beige ton – i – ton. Om man bryter av med lite guldaccessoarer blir det pricken över i:et.

Detta är en klassisk outfit som aldrig kan gå fel; ett par stuprörsjeans med snygga knappdetaljer tillsammans med en beige tjockare tröja. Den knutna scarfen ger det där lilla extra och är en klassisk detalj. Traditionell vårkappa i form av en trenchcoat med knytband i midjan.

Jeans; Visual Cloting Project, Kappa; Stockh LM, Tröja; Stockh LM, Scarf; Stockh LM, Väska; YSL, Handskar, Åhlens, Skor; Zara, Solglasögon; Nividas.

Det var strålande sol den här dagen, mao en perfekt dag att ta på sig en vårkappa. Det var lite kyligare än det ser ut:-) Kommer att använda den här kappan flitigt i vår. Jeansen har normalhög midja och är supersköna. Redan en favorit i min garderob. En scarf piffar alltid upp en outfit och denna ser jag mig använda till både skjortor, blusar, tjocka tröjor och en T-shirt när det blir lite varmare i vår och sommar.

Jag kan inte få nog av scarfs. Den här är riktigt fin och kombinerar toner av rosa och vinrött, så snyggt.

Foto: Aleks

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.