Wishlist – Vår & sommarmode

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

Snart åker vi till Gran Canaria och jag håller på att tänka igenom mina outfits till resan. Det har börjar droppa in ganska mycket nu i butikerna. Har redan ett antal plagg som jag har i min Wishlist. Bl.a. dessa tre klänningarna gillar jag verkligen!

Klänningen nedan hittar ni HÄR. Denna är från Selected Femme. Ursnyggt med skjortklänningar.

Klänningen nedan hittar ni HÄR. Detta är en klänning från märket Happy Holly. Den finns i två längder. Jag gillar inte kort kort så jag valde den längre modellen som går strax ovanför knäna.

Klänningen nedan hittar ni HÄR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.