Amal Outfit på Amalfikusten!

Igår fyllde jag år och hade fullt upp hemma. Vi bjöd över några vänner på grillning och tänkte att vi skulle sitta ute. Det var inte så varmt som det verkade igår så vi valde att flytta inomhus. Hade i alla fall sååå mysigt trots att jag nästan glömt att jag fyllde år. Har varit så extremt mycket den sista tiden att jag faktiskt längtar tills det lugnar ner sig lite i kalendern. Det blir förhoppningsvis lugnare efter midsommar:-)

Den här outfiten hade jag en av dagarna på Amalfikusten. Har inspirerats av Amal Clooney, som jag tycker delvis klär sig väldigt stilrent 🙂 Trodde att jag skulle passa in perfekt med min sk Amaloutfit tillsammans med de modemedvetna italienskorna. Tyvärr klädde de inte sig så glamoröst som jag hade hoppats på:-) Det vart mest turister, med ett intressant modeval vi stötte på på gatorna:-) I alla fall, ni hittar länkar till outfiten nedan:-)

Byxor (klick), Topp (klick), Sandaler (klick), Stråväska (klick), Hatt (boutique Kroatien)

Foto: Aleksjj

Idag på valborg ska vi ta en promenad med barnen ner till ett majbål och njuta av att vi är lediga imorgon:-) Ha en trevlig valborg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.