Aqua Park Doljevac Serbien

I Nis finns flera pooler och vattenland som man kan åka till och svalka sig. Det har varit närmare 40 grader varmt den senaste veckan så det är nästan ett måste att åka och bada på dagarna.

Vi har hittat ett mycket trevligt vattenland med flera pooler och rutschkanor mitt bland bergen och åkrarna i Doljevac, ca 25 min från Nis med bil. Väldigt modernt och fräscht och perfekt för alla åldrar. Det finns en stor barnpool för de minsta, pool med vågmaskin, en pool med en stor gummiboll som barnen kan klättra upp på och sedan en stor pool som är som en strand med grunt vatten vid kanten och sedan blir djupare.

Vid restaurangen spelas musik och efter lunch kan man köpa glass i glasskiosken. Maten är jättebilligt i Serbien. Vi betalade totalt 170 kr för fyra personer och då ställde vi in flera drickor. En pasta kostar ungefär 20 kr för att ge en fingervisning.

Nico och Adrian dansar loss vid matbordet. Nico ställde sig och gjorde en väldigt cool hipp hopp dans med flera danssteg. Blev helt chockad då jag aldrig sett honom dansa på det sättet innan:-)

Adrian tar nästa steg fån att hoppa från soffkanten hemma till att hoppa från poolkanten ner i vattnet. Adrian är inte rädd för något, vilket kan vara lite utmanande ibland. Han är ju trots allt bara ett år och tre månader. Nico simmar nu själv med armpuffar och är jättenöjd. Vi kommer nog att anmäla barnen till knattesim till hösten.

Nu har både Adrian och Nico lärt sig att ‘fake skratta’ när vi tar fram kameran. Nico har ‘fake skrattat’ ett tag, men Adde började på den här resan. Det var när vi tog fram kameran så började han direkt skratta och slutade när vi fotat klart. Kanske fotar Aleks och jag lite för mycket, men bilderna blir bra i alla fall:-)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.