Bli kvitt håret permanent | Hårborttagning Laser Malmö

Hårborttagning med laser

Ser så fram emot att bli kvitt håret permanent på benen och under armarna. Jag har precis varit på min fjärde behandling och förhoppningsvis har jag kommit halvvägs till målet:-) Nu var det ca 12 veckor sedan min senaste behandling med laser hos Jasmina på Wiberg Laserkliniken och egentligen ska man försöka göra behandlingarna regelbundet (helst var 8e vecka). Om man har ett för lång uppehåll, tex sex månader, så kan hårstråna hinna reparea sig och växa ut igen. Nu väntade inte jag så länge, men viktigt att när man fattat beslutet ta bli kvitt med håret och startar en behandling med permanent hårborttagning att man gör en plan och fullföljer den.

Läs om mitt senaste besök: Permanent hårborttagning med laser

Man ska räkna med i alla fall åtta gånger för att bli kvitt håret för gott (ibland fler gånger och ibland färre, fråga i din konsultation). Det kan därmed vara vits att spara undan kapital månatligen för varje behandling.

När man gör en laserbehandling skadar man alla hårstrån, ju fler behandlingar desto fler hårstrån försvinner permanent. Det är därför man kan känna att håret på benen blir mjukare efter att ha gjort några behandlingar (vilket jag gör nu). Detta är för att hårstråna blir tunnare och tunnare för varje behandling. Men som sagt om man väntar för länge kan de hårstrån som enbart blivit skadade återhämta sig och reparera sig. Mina hårstrån är inte alls så sträva som de var från början. Nästa gång ska jag inte raka benen innan behandlingen (man gör det inför varje gång) så att Jasmina ska kunna göra en avstämning hur långt vi har kommit.

Ha en fin kväll!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.