SVARTA STÖVLAR I MOCKA | TIPS 20 % NU

-Inlägget innehåller annonslänkar-

SVARTA STÖVLAR I MOCKA – Missa inte att de är 20% på alla skor i hela sortimentet den här helgen!

I höst är det supertrendig med stövlar. Jag har redan investerat i ett par ljusbruna stövlar. Spana in dem stylad till en outfit HÄR.

För att ha en komplett stövelgarderob så behöver jag ett par svarta med. Jag har inte haft stövlar i min garderob på flera år, men nu känner jag att det finns fler möjligheter att styla ett par stövlar än tidigare. Jag tycker det är så snygg att ha dem till en medellång kjol till exempel, men även till culottes eller jeans. Dessa är skitsnygga eftersom de har en bra klackhöjd ( 7,5 cm) och att de har en bred stabil klack. Sedan gillar jag spetsiga skor. Det är något väldigt feminint över det. Kommer snart att fota dem i en outfit. Ni hittar dem HÄR.

Gillar ni stövlar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.