Morgonlyx: Grön smoothie

Jag är en sån där person som aldrig tycks hinna äta frukost på vardagsmorgnar. Nu tänkte jag därför testa något nytt, dvs att dricka en grön smoothie några morgnar varje vecka. Det sägs ju att en Grön Smoothie inte bara ska öka förbränningen, så att man får en smalare och fastare kropp, utan man ska även se skillnad på hy & hår och dessutom ska tarmarna må bättre. Jag återkommer med mina reflektioner! Om inget annat är det riktigt trevligt att unna sig lite morgonlyx!

Idag mixade jag ihop följande gröna smoothie, som för övrigt var mycket god!

1 glas:

ca 35g färsk babyspenat
en knippe mynta
1/3 limesaft
1/3 citronsaft
1/2 apelsin
1 msk riven ingefära
1/2 banan
1/2 avokado

Mixa allt i en blender eller mixstav. Jag har själv en Mix & Go som är utmärkt när man vill ta med sig en smoothie till jobbet.

IMG_3138 IMG_3140 IMG_3142 IMG_3157

Kontakt: Linda.a.t.norden@gmail.com
Instagram: Linda.lillatorg.nu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.