Sommarklänning inför den kommande värmen:-)

Här kommer ett snabbt inlägg. Har så mycket på agendan just nu. Måste börja prioritera. Min stora utmaning är att jag vill göra allt jag gör perfekt och analyserar gärna lite för mycket. När man vill ha det perfekt är det svårt att känna sig nöjd, men nu ska jag bege mig hem från kontoret och mysa med min familj. Om orken finns får jag fortsätta med mina åtaganden efter att barnen har somnat. De är uppe ganska länge på kvällarna med oss så det blir ofta inte mycket tid kvar till annat.

Klänningen nedan älskar jag. Den är från förra säsongen och köpte den strax efter att Adrian fötts. Hade nästan bara klänningar med mig till Italien och det är ju så himla snyggt!!!

Foto: Aleksjj

Ha en fin kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.